Karting

karting_rechstbovenInleiding

We gaan het hier hebben over een veelbelovende nieuwkomer in de kartwereld! Zijn naam is Fazio Franssen. Fazio is geboren op 2 december 1997 te Spaubeek. Zijn woonadres is Parallelweg 1 te Spaubeek. Fazio heeft het karten in het bloed zitten, niet alleen zijn vader Dino Franssen, maar ook zijn oom Marco Franssen hebben jarenlang succesvol deze sport beoefend.

De carrière van Fazio is begonnen in maart 2006 en wel in de klasse “Mini Junioren”. Deze klasse is voor de leeftijd 8 t/m 12 jaar, dus hij is er echt op tijd mee begonnen. Hij is in 2008 overgestapt naar de Rotax Mini Max klasse waar hij meteen Nederlands kampioen werd! Sinds 2010 is hij overgegaan naar naar de Rotax Max junior klasse waar hij ook de Europese strijd is aangegaan.
De 125cc motor heeft een topsnelheid van 125 km/h.

karting_rechtsonderWerkwijze

Om de beste resultaten te krijgen is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zowel Fazio als de kart in een topconditie verkeren. Wekelijks trainen en onderhoud behoren tot het programma. Fazio heeft een VAS licentie en is daardoor gerechtigd om ook wedstrijden bij de NFK te rijden.

Het meest belangrijke doel voor onze sponsoren is naamsbekendheid.
Dit willen wij voor onze sponsoren realiseren op verschillende manieren. De eerste manier om die naamsbekendheid te verkrijgen is door reclame te plaatsen op onze kartbus. Deze bus rijdt namelijk 40.000km per jaar door Nederland en België. Daarbij staat deze bus tijdens trainingen op een zo zichtbaar mogelijke plaats.

 

smartsmokeOnze sponsoren

 • Fourstar (Rijen)
  Reïntegratie, begeleiding, training en advies
 • Autoschade Vrancken BV (Schinnen)
  Focwa schadespecialist
 • Offermans Joosten Groep (Geleen)
  Assurantiën, verzekeringen, hypotheken
 • Besparenkan.nl (Online)
  Bespaar op uw vaste lasten!
 • Smartsmoke Ropermond & Venlo (Roermond)
  Specialist in electric cigarettes